Over Mat Hat

Het verhaal van Mad Hat begint in 2013, het jaar waarin ik naar Oosterhout verhuisde. Het was niet moeilijk om meteen ontzettend verliefd te worden op dit prachtige Brabantse stadje. Een bourgondische stad maar dan met de gemoedelijke sfeer van een dorp. 

We wilde maar wat graag een leuke koffiebar starten maar dan wel één met een twist, een plek voor jong en oud, een plek waarvan je wist dat anders dan normaal eigenlijk ook heel normaal kon zijn.

Al gauw hadden we een plekje gevonden in Arendshof, heel klein en knus en met beregezellige buren! De eerste jaren waren pittig maar op geen enkele wijze niet motiverend. Gaandeweg leerde we wat Oosterhout graag wilde en mochten wij op onze beurt de Oosterhouters leren wat nou Bubble tea was.

In 2019 verhuisde we naar de Nieuwstraat alwaar we tot op heden elke dag weer met heel veel plezier in onze winkel staan, de meest uiteenlopende gasten mogen verwelkomen en vooral enorm genieten van elkaar, van erg goede koffie en van lekkere frisse Bubble Tea.